Servicedokument

Visa en lista över dina BluEdge-servicedokument

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När din tillgång genomgår service och underhållsbesök kommer olika dokument att laddas upp till Carriers serviceplattform. Dina BluEdge service dokument för dina tillgångar kan hittas i Service och Underhållssektionen av Lynx Fleet.

I denna artikel:

Åtkomst till listan över service dokument

Service & Underhållssektionen kan nås genom att klicka på skiftnyckelikonen på vänster sida av Lynx Portal. Dokumentfliken är den andra fliken i Service och Underhållssektionen.

Dokumentlista

Denna flik tillhandahåller en lista över BluEdge service dokument. Dessa dokument är vanligtvis associerade med ett TRU servicekontrakt eller krav men kan också vara associerade med ett batteripaket om du har en eTRU.

Dokumentlistan inkluderar:

• Tillgångsnamn - Klicka på tillgångsnamnet för att navigera till den specifika tillgången

• TRU Serienummer - Serienummer för TRU

• Kravnummer - Jobbkravnumret associerat med dokumentet

• Kravets startdatum - Datumet då kravet startades

• Uppladdningsdatum - Datumet då dokumentet laddades upp till Carrier service plattform

• Filnamn - Klicka på filnamnet för att öppna filen i en annan flik.

• Kategori - Dokumentkategori

• Format - Dokumentets filformat

Dokumentkategorier

Många möjliga kategorier av service dokument kan laddas upp till Carrier service plattform. En delmängd av dessa kommer att finnas tillgängliga i Lynx Fleet. Dessa inkluderar följande:

Kategorikod

Beskrivning

Format

CSS

Service tick sheet

PDF

CAL

Enhetens kalibreringscertifikat

PDF

ENX

EN113486 kalibreringscertifikat

PDF

FGS

F-gas dokumentation

PDF

LKT

Läcktest Lokalt Krav

PDF

Service dokument vs. Användaruppladdade tillgångsdokument

Det finns två källor till dokument i Lynx Fleet:

• Service dokument

• Användaruppladdade tillgångsdokument

Carrier anställda eller Carrier Service Partners laddar upp service dokument till Carrier service plattform. Sedan görs dessa dokument tillgängliga i Lynx Fleet i Dokumentfliken i Service och Underhållssektionen. Lynx Fleet användare kan se dessa dokument men kan inte redigera, radera eller ladda upp service dokument.

Lynx Fleet användare kan ladda upp dokument på fliken Tillgångsdetaljer Dokument och hantera dem (t.ex., radera, byta namn och omkategorisera). Om du vill lära dig mer, se Tillgångsdokument.