Service Documenten

Bekijk een lijst van uw BluEdge service documenten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naarmate uw activa onderhouds- en serviceafspraken ondergaan, worden diverse documenten geüpload naar het serviceplatform van Carrier. Uw BluEdge service documenten voor uw activa zijn te vinden in de Service en Onderhoud sectie van Lynx Fleet.

In dit artikel:

Toegang tot de lijst met service documenten

De Service & Onderhoud sectie kan worden geopend door op het sleutelicoon aan de linkerkant van het Lynx Portal te klikken. Het tabblad Documenten is het tweede tabblad in de Service en Onderhoud sectie.

Lijst met documenten

Dit tabblad biedt een lijst van BluEdge service documenten. Deze documenten zijn meestal geassocieerd met een TRU service contract of claim, maar kunnen ook geassocieerd zijn met een batterijpakket als u een eTRU heeft.

De lijst met documenten bevat:

• Naam van het Actief - Klik op de naam van het actief om naar het specifieke actief te navigeren

• TRU Serienummer - Serienummer voor de TRU

• Claimnummer - Het claimnummer van de job dat geassocieerd is met het document

• Startdatum van de claim - De datum waarop de claim is gestart

• Upload datum - De datum waarop het document is geüpload naar het Carrier service platform

• Bestandsnaam - Klik op de bestandsnaam om het bestand in een ander tabblad te openen.

• Categorie - Documentcategorie

• Formaat - Bestandsformaat van het document

Documentcategorieën

Er kunnen veel mogelijke categorieën van service documenten worden geüpload naar het Carrier service platform. Een deel hiervan zal beschikbaar zijn in Lynx Fleet. Deze omvatten het volgende:

Categoriecode

Omschrijving

Formaat

CSS

Service tick sheet

PDF

CAL

Certificaat van unit kalibratie

PDF

ENX

EN113486 kalibratie certificaat

PDF

FGS

F-gas administratie

PDF

LKT

Lektest lokale vereiste

PDF

Service documenten vs. door gebruiker geüploade activa documenten

Er zijn twee bronnen van documenten in Lynx Fleet:

• Service documenten

• Door gebruiker geüploade activa documenten

Carrier medewerkers of Carrier Service Partners uploaden service documenten naar het Carrier service platform. Vervolgens worden deze documenten beschikbaar gemaakt in Lynx Fleet in het tabblad Documenten van de Service en Onderhoud sectie. Lynx Fleet gebruikers kunnen deze documenten bekijken, maar kunnen geen service documenten bewerken, verwijderen of uploaden.

Lynx Fleet gebruikers kunnen documenten uploaden op het tabblad Documenten van de Asset Details en deze beheren (bijv. verwijderen, hernoemen en hercategoriseren). Als u meer wilt weten, zie Activa Documenten.