Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerServicecenter
Service Dokumenter

Se en liste over dine BluEdge service dokumenter

Opdateret over en uge siden

Når din enhed gennemgår service- og vedligeholdelsesaftaler, vil forskellige dokumenter blive uploadet til Carriers serviceplatform. Dine BluEdge service dokumenter for dine enheder kan findes i Service og Vedligeholdelses sektionen af Lynx Fleet.

I denne artikel:

Adgang til listen over service dokumenter

Service & Vedligeholdelses sektionen kan tilgås ved at klikke på skruenøgle ikonet på venstre side af Lynx Portalen. Dokumenter fanen er den anden fane i Service og Vedligeholdelses sektionen.

Dokumentliste

Denne fane giver en liste over BluEdge service dokumenter. Disse dokumenter er normalt forbundet med en TRU servicekontrakt eller krav, men kan også være forbundet med et batteripakke, hvis du har en eTRU.

Dokumentlisten inkluderer:

• Enhedsnavn - Klik på enheds navnet for at navigere til det specifikke enhed

• TRU Serienummer - Serienummer for TRU

• Krav Nummer - Job krav nummeret forbundet med dokumentet

• Krav Start Dato - Datoen hvor kravet blev startet

• Upload Dato - Datoen hvor dokumentet blev uploadet til Carrier service platformen

• Fil Navn - Klik på fil navnet for at åbne filen i en anden fane.

• Kategori - Dokument kategori

• Format - Fil format af dokumentet

Dokumentkategorier

Mange mulige kategorier af service dokumenter kan blive uploadet til Carrier service platformen. Et subset af disse vil være tilgængelige i Lynx Fleet. Disse inkluderer følgende:

Kategori Kode

Beskrivelse

Format

CSS

Service afkrydsningsskema

PDF

CAL

Enhed kalibrerings certifikat

PDF

ENX

EN113486 kalibrerings certifikat

PDF

FGS

F-gas registrering

PDF

LKT

Lækage Test Lokal Krav

PDF

Service dokumenter vs. bruger-uploadede enhedsdokumenter

Der er to kilder til dokumenter i Lynx Fleet:

• Service Dokumenter

• Bruger-uploadede enhedsdokumenter

Carrier medarbejdere eller Carrier Service Partnere uploader service dokumenter til Carrier service platformen. Derefter, bliver disse dokumenter gjort tilgængelige i Lynx Fleet i Dokumenter fanen af Service og Vedligeholdelses sektionen. Lynx Fleet brugere kan se disse dokumenter, men kan ikke redigere, slette, eller uploade service dokumenter.

Lynx Fleet brugere kan uploade dokumenter på enhedsetaljer Dokumenter fanen og administrere dem (f.eks., slette, omdøbe, og re-kategorisere). Hvis du gerne vil lære mere, se Enhedsdokumenter.