Servicekontrakt

Visa en lista över dina BluEdge-serviceavtal

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är viktigt att vara medveten om de servicegarantiavtal du har för din vagnpark. BluEdge-serviceavtalet™ är Carrier Refrigerations förstklassiga service- och eftermarknadserbjudande, exklusivt för kunder och partners i hela Europa. Dina BluEdge-avtal för dina tillgångar finns i avsnittet Service och underhåll i Lynx Fleet.

I den här artikeln:

Åtkomst till listan över servicekontrakt

Sektionen Service och Underhåll kan nås genom att klicka på skiftnyckelsikonen till vänster på Lynx-portalen. Fliken Avtal är den första fliken i avsnittet Service och underhåll.

Lista över kontrakt

Den här fliken innehåller en komplett lista över BluEdge-kontrakt. Dessa avtal är vanligtvis kopplade till en TRU men kan också kopplas till ett batteripaket om du har en eTRU.

Använd snabbfilter för att öka detaljnivån med ett klick för enklare utredningar. Du kan klicka på de markerade områdena nedan för att filtrera tabellresultaten.

Du kan ladda ner en CSV-fil genom att klicka på knappen "Exportera" längst upp till höger i tabellen. Om du använder snabbfilter kommer rapporten endast att innehålla det totala antalet tillgångar som uppfyller filterkriterierna.

Navigera till specifika tillgångar genom att klicka på tillgångslänken i kolumnen "Tillgångsnamn".