Spring videre til hovedindholdet
Servicekontrakter

Se en liste over dine BluEdge servicekontrakter

Opdateret over en uge siden

Det er afgørende at være opmærksom på de Servicegarantiaftaler, du har for din flåde. BluEdge™ serviceaftalen er Carrier Refrigerations førsteklasses service- og eftermarkedstilbud, udelukkende for kunder og partnere i hele Europa. Dine BluEdge-kontrakter for dine aktiver kan findes i Service & Vedligeholdelsesafsnittet af Lynx Fleet.

I denne artikel:

Adgang til listen over servicekontrakter

Service & Vedligeholdelsesafsnittet kan tilgås ved at klikke på skruenøgleikonet på venstre side af Lynx Portalen. Kontrakter-fanen er den første fane i Service og Vedligeholdelsesafsnittet.

Kontraktliste

Denne fane giver en komplet liste over BluEdge-kontrakter. Disse kontrakter er normalt forbundet med en TRU, men kan også være forbundet med et batteripakke, hvis du har en eTRU.

Brug hurtige filtre til at bore ned med et enkelt klik for lettere undersøgelser. De fremhævede områder nedenfor kan klikkes på for at filtrere tabelresultaterne.

Du kan downloade en CSV-fil ved at klikke på "Eksporter"-knappen i øverste højre hjørne af tabellen. Hvis du bruger hurtige filtre, vil rapporten kun indeholde de samlede aktiver, der opfylder filterkriterierne.

Naviger til specifikke aktiver ved at klikke på aktivlinket i kolonnen “Aktivnavn”.