▶️ Ruttuppspelning

Live spårning av tillgångar, eller resespårning är en spårning av en tillgångs rutt på en karta.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Route Replay har flera kraftfulla förbättringar för tillgångsspårning. Denna guide hjälper dig att förstå och använda dessa funktioner effektivt.

Omfattande Händelsevisning och Export

• Visa Fysiska Adresser för Händelser: Få tillgång till fysiska adresser för händelser direkt i Tillgångstidslinjen, Replay Map-popupfönster och i exporterade XLSX/CSV-filer.

• Landöversättning: Landdelen av fysiska adresser översätts enligt användarens föredragna språk i Lynx Fleet.

Förbättrad Resvisualisering

• Ruttkartläggning: Spåra en tillgångs rutt på en karta, med händelser som inträffade under resan markerade för enkel identifiering och förbättrad situationsmedvetenhet.

Avancerad Händelsehantering

• Sök och Markera Händelser: Använd sökfunktionen för att hitta specifika händelser i Tillgångstidslinjen och se dem markerade både på tidslinjen och Replay Map.

• Visning av Flera Händelser: Visa och välj flera händelser på Replay Map och Tillgångstidslinjen, med motsvarande detaljer visade i popupfönster.

Detaljerad Händelseinformation

• Popup för Händelsestatusdetaljer: Få tillgång till ytterligare information om händelser från detta popupfönster. Navigera till fliken Temperaturdetaljer inom detta popupfönster för att kontrollera temperaturdetaljer för en händelse.

Avancerade Exportmöjligheter

• Mångsidiga Exportalternativ: Exportera händelsetidslinjer och kartor med händelsemarkörer till PDF-filer. Välj att inkludera eller exkludera fackdata för bättre läsbarhet.

• Generera PDF-exporter: Generera PDF-filer som innehåller händelsedata från Tillgångstidslinjen och händelsemarkörer från Replay Map direkt från Lynx Fleet.

Kartanpassning

• Geofence- och Ruttmarkörlager: Anpassa Route Replay Map genom att dölja eller visa geofence-lager och ruttmarkörer efter behov.

• Sensor Menyretention: Användarval från sensormenyn behålls, vilket eliminerar behovet av att välja om alternativ varje gång sidan visas.

Videoinnehållsöversikt

• Välj en Tillgång för Route Replay

• Klicka på Route Replay

• Klicka på händelsen för att se detaljer om den specifika händelsen

• Hovra över händelsen för att se den fullständiga adressen för TRU

• Visningen av Händelsedetaljer visar containerdata

• Välj "Temperatursensorer" för att få detaljer om alla tillgängliga fack

• Dubbelklicka på händelsen för att få all TRU-information under händelsetiden

• Flera händelser kan ses på en enda plats genom att rulla

• Hämta händelser på specifikt datum och tid

• Filtrera Händelsetidslinjen efter tid (24h, 48h & 7d)

• Dölj och visa Geofence-kartlager på Route Replay Map

• Exportera rapporter i olika format

Fördelar med Route Replay

• Följ med på tillgångens resa på en karta

• Visa händelser och incidenter som inträffade under en resa

• Spåra facktemperaturer för en resa