Alle collectiesActiva volgen
▶️ Route Replay

Live asset tracking, of trip tracing is een trace van de route van een asset op een kaart.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Route Replay heeft verschillende krachtige verbeteringen voor asset tracking. Deze gids helpt u deze functies effectief te begrijpen en te gebruiken.

Uitgebreide weergave en export van evenementen

• Fysieke adressen voor evenementen bekijken: Toegang tot fysieke adressen voor evenementen direct in de Asset Timeline, Replay Map pop-ups, en in geëxporteerde XLSX/CSV-bestanden.

• Landvertaling: Het landgedeelte van fysieke adressen wordt vertaald volgens de voorkeurstaal van de gebruiker in Lynx Fleet.

Verbeterde reisvisualisatie

• Route Mapping: Traceer de route van een asset op een kaart, met evenementen die tijdens de reis plaatsvonden gemarkeerd voor eenvoudige identificatie en verbeterd situationeel bewustzijn.

Geavanceerd evenementenbeheer

• Zoeken en markeren van evenementen: Gebruik de zoekfunctie om specifieke evenementen in de Asset Timeline te vinden en zie ze gemarkeerd op zowel de tijdlijn als de Replay Map.

• Weergave van meerdere evenementen: Toon en selecteer meerdere evenementen op de Replay Map en Asset Timeline, met bijbehorende details getoond in pop-ups.

Gedetailleerde evenementinformatie

• Popup met details van evenementstatus: Toegang tot aanvullende informatie over evenementen vanuit deze popup. Navigeer naar het tabblad Temperatuurdetails binnen deze popup om temperatuurspecificaties voor elk evenement te controleren.

Geavanceerde exportmogelijkheden

• Versatile Export Options: Exporteer evenemententijdlijnen en kaarten met evenementmarkeringen naar PDF-bestanden. Kies ervoor om compartimentgegevens wel of niet op te nemen voor betere leesbaarheid.

• Genereer PDF-exports: Genereer PDF-bestanden met evenementgegevens uit de Asset Timeline en evenementmarkeringen van de Replay Map direct vanuit Lynx Fleet.

Kaartaanpassing

• Geofence en Route Marker Layers: Pas de Route Replay Map aan door geofence-lagen en routemarkeringen naar behoefte te verbergen of weer te geven.

• Behoud van Sensor Menu: Selecties van de gebruiker uit het sensormenu worden behouden, waardoor het niet nodig is om elke keer dat de pagina wordt bekeken opties opnieuw te selecteren.

Video-inhoudsopgave

• Selecteer een Asset voor Route Replay

• Klik op Route Replay

• Klik op het evenement om details over dat specifieke evenement te zien

• Beweeg over het evenement om het volledige adres van de TRU te zien

• De View Event Details toont containergegevens

• Selecteer "Temperatuursensoren" om details te krijgen van alle beschikbare compartimenten

• Dubbelklik op het evenement om alle TRU-informatie tijdens de evenementtijd te krijgen

• Meerdere evenementen kunnen op één locatie worden gezien door te scrollen

• Haal evenementen op specifieke datum en tijd op

• Filter de Event Timeline op tijd (24u, 48u & 7d)

• Verberg en toon Geofence Map Layers op de Route Replay Map

• Exporteer rapporten in verschillende formaten

Voordelen van Route Replay

• Volg virtueel de reis van een asset op een kaart

• Bekijk evenementen en incidenten die tijdens een reis plaatsvonden

• Volg de compartimenttemperaturen voor een reis