Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerAktiv sporing
▶️ Ruteafspilning

Live asset tracking, eller tursporing, er en sporing af en aktivs rute på et kort.

Opdateret over en uge siden

Route Replay har flere kraftfulde forbedringer til sporing af aktiver. Denne guide vil hjælpe dig med at forstå og udnytte disse funktioner effektivt.

Omfattende visning og eksport af hændelser

• Vis fysiske adresser for hændelser: Få adgang til fysiske adresser for hændelser direkte i Aktivtidslinjen, Replay Map-popups og i eksporterede XLSX/CSV-filer.

• Landetranslation: Landedelen af fysiske adresser oversættes i henhold til brugerens foretrukne sprog i Lynx Fleet.

Forbedret visualisering af ture

• Rutekortlægning: Spor en aktivs rute på et kort, med hændelser, der opstod under turen, fremhævet for nem identifikation og forbedret situationsforståelse.

Avanceret hændelsesstyring

• Søg og fremhæv hændelser: Brug søgefunktionen til at finde specifikke hændelser i Aktivtidslinjen og se dem fremhævet både på tidslinjen og Replay Map.

• Visning af flere hændelser: Vis og vælg flere hændelser på Replay Map og Aktivtidslinjen, med tilsvarende detaljer vist i popups.

Detaljeret hændelsesinformation

• Popup med hændelsesstatusdetaljer: Få adgang til yderligere information om hændelser fra denne popup. Naviger til fanen Temperaturdetaljer inden for denne popup for at tjekke temperaturspecifikationer for enhver hændelse.

Avancerede eksportmuligheder

• Alsidige eksportmuligheder: Eksporter hændelsestidslinjer og kort med hændelsesmarkører til PDF-filer. Vælg at inkludere eller udelukke rumdata for bedre læsbarhed.

• Generer PDF-eksporter: Generer PDF-filer, der indeholder hændelsesdata fra Aktivtidslinjen og hændelsesmarkører fra Replay Map direkte fra Lynx Fleet.

Korttilpasning

• Geofence- og rutemarkørlag: Tilpas Route Replay Map ved at skjule eller vise geofence-lag og rutemarkører efter behov.

• Bevaring af sensormenu: Brugerens valg fra sensormenuen bevares, hvilket eliminerer behovet for at vælge muligheder igen hver gang siden vises.

Videoindholdsoversigt

• Vælg et aktiv til Route Replay

• Klik på Route Replay

• Klik på hændelsen for at se detaljer om den pågældende hændelse

• Hold musen over hændelsen for at se den fulde adresse på TRU

• Vis hændelsesdetaljer viser containerdata

• Vælg "Temperatursensorer" for at få detaljer om alle tilgængelige rum

• Dobbeltklik på hændelsen for at få alle TRU-oplysninger under hændelsestiden

• Flere hændelser kan ses på en enkelt placering ved at rulle

• Hent hændelser på specifik dato og tid

• Filtrer hændelsestidslinjen efter tid (24 timer, 48 timer og 7 dage)

• Skjul og vis Geofence Map-lag på Route Replay Map

• Eksporter rapporter i forskellige formater

Fordele ved Route Replay

• Virtuelt følge med på aktivets tur på et kort

• Se hændelser og hændelser, der skete under en tur

• Spor rumtemperaturer for en tur