Spring videre til hovedindholdet
Forståelse af elektrificering

Denne vejledning gennemgår dine eTRU-data på Lynx Fleet for at hjælpe dig med at træffe beslutninger om brug af elektriske enheder.

Opdateret over en uge siden

Carrier tilbyder elektriske transportkøleenheder (eTRU'er). For disse enheder får du de samme telematik, du er kommet til at stole på, men med nye batteridata.

Denne vejledning gennemgår dine eTRU-data, der er tilgængelige på LYNX Fleet for at hjælpe dig med at træffe beslutninger om aktivudnyttelse, planlægning og servicebehov.

I denne artikel:

Elektrificeringsfunktion:

Aktivbatteristyring

Dette afsnit giver dig en oversigt over tilstanden for din elektriske flåde. Se detaljer om din eTRU på LYNX Fleet ved at klikke på venstre menu og navigere til enhedsbatteristyring.

Example of the Asset Battery Management overview tab. Navigation menu is highlighted. Includes count of electric assets, count of battery notifications, list of recent battery notifications, and eTRU assets categorized by state of charge levels.

​Når siden indlæses, vil du se en oversigt over dine elektriske enheder.

• Batterinotifikationswidget viser dig nylige begivenheder, du skal være opmærksom på:

• Kritiske notifikationer advarer dig om de højeste prioritetsemner, der skal håndteres

• Advarselsnotifikationer advarer dig om emner, der skal overvåges

• State of Charge widget organiserer enheder baseret på deres batteriniveauer. Opladningsstatus for hver kategori giver dig flere detaljer om batteriets tilstand:

• Opladning (net) - Batteriet oplades, mens det er tilsluttet nettet (vist som en animeret bjælke)

• Opladning (aksel) - Batteriet regenereres via akselgeneratoren (vist som en animeret bjælke)

• I brug - Batteriet giver strøm til eTRU'en

• Inaktiv - Batteriet hverken giver eller modtager strøm

• Konfigurer din visning med følgende kontroller:

• Filtrer efter flåde i øverste højre hjørne af skærmen

• Filtrer enheder, der er nyligt online der har rapporteret inden for de sidste 10 minutter

Generelt er enheder med 80-100% opladningstilstand (SoC) bedre forberedt på ture end aktiver med kun 10% SoC. At kende din flådes SoC er nyttigt, når du planlægger aktivudnyttelse eller koordinerer opladningsskemaer for at optimere batteriets sundhed.

State of Charge widget example with low, normal, and high battery level ranges.

Klik på "Lav", "Normal" eller "Høj" for at gå til en filtreret visning af fanen Elektriske aktiver, der kun viser de aktiver i hver SoC-række.

Enhedbatteristyring:

Elektriske enheder

Denne fane giver dig en fuld liste over individuelle batterienheder. Disse batterier er normalt forbundet med en eTRU, men nogle gange er de måske ikke forbundet med et aktiv. Kontakt Carrier på lynx-support@carrier.com for hjælp til at forbinde et batteriaktiv med en eTRU.

Nyttig information tilgængelig i denne fane inkluderer:

• Nyligt online - Rapporteret inden for de sidste 10 minutter

• Offline - Har ikke rapporteret inden for den angivne tidsramme

• Opladning - Tilsluttet nettet eller modtager strøm fra akselgenerator

• I brug - Batteriet giver strøm til eTRU'en

• Inaktiv - Batteriet hverken giver eller modtager strøm

• Batteriniveauer - Lukket ved 0%, lav, normal, høj

• Udbalancering forsinket - Sidst udbalanceret for over 7 dage siden

• Batteritemperaturer - Lave eller høje temperaturer, der påvirker driftseffektiviteten

• TRU detaljer - Detaljer om den eTRU, som batterierne er forbundet med

Brug hurtige filtre til at bore ned med et enkelt klik for lettere undersøgelser. De fremhævede områder nedenfor kan klikkes på for at filtrere tabelresultaterne.

Brug tabelfiltre til at bore endnu mere ned for at finde aktiver, der opfylder specifikke kriterier. Klik på kolonnemenuikonet, når du holder musen over en hvilken som helst tabelkolonne. Klik derefter på filterikonet, når menuen åbnes. Disse filtre vil lade dig indtaste tekst eller foretage et valg.

Example of expanded table filter view for TRU Power Status column

Download en CSV-fil ved at klikke på "Eksporter"-knappen i øverste højre hjørne af tabellen. Hvis du bruger hurtige filtre, vil rapporten kun indeholde de samlede aktiver, der opfylder filterkriterierne. Hvis du bruger tabelfiltre, vil enhver filtrering, du har foretaget ved hjælp af tabelfiltrene, ikke blive afspejlet i rapporten.

Example of electric assets table with export button highlighted

Naviger til specifikke aktiver ved at klikke på aktivlinket i kolonnen "Aktivnavn".

Example of a link to Asset Details for a specific eTRU

Aktivbatteristyring:

Batterinotifikationer​

Denne fane giver dig en fuld historik over batterinotifikationer. Når siden indlæses, vises alle notifikationer, der er startet inden for de sidste 24 timer, som standard, med de mest nylige øverst i tabellen.

Nyttig information i hver kolonne i denne tabel inkluderer:

• Detaljer - Beskrivelse af forsinkede adfærd, offline batterier eller lave batteriniveauer

• Anbefalede trin - Handlinger, du kan tage for at løse problemer

• Kritikalitet - "Kritisk" er højeste prioritet og "Advarsel" er lavere prioritet

Example of battery notifications table

Vælg en hvilken som helst datointerval for at finde notifikationer i en anden tidsramme.

1. Vælg først startdatoen. Dette vil automatisk sætte slutdatoen til 24 timer efter den startdato, du valgte.

2. Vælg slutdatoen sidst. Nu kan du sætte datointervallet til længere end 24 timer.

Brug tabelhandlinger til at styre tabelindstillinger og konfigurere det efter din præference. Klik på kolonnemenuikonet, når du holder musen over en hvilken som helst tabelkolonne. Klik derefter på filterikonet, når menuen åbnes. Du kan:

• Fastgør enhver kolonne

• Autosize en eller alle kolonner

• Nulstil kolonner til standardindstillinger

Følgende handlinger kræver ikke, at menuen er åben:

• Ændre størrelsen på enhver kolonne ved at klikke og trække mellem kolonneoverskrifter

• Omarranger kolonner ved at klikke og trække en kolonneoverskrift til venstre eller højre

Søg efter ethvert ord eller sætning fundet i aktivnavnet eller kritikalitetsmærket for hurtigt at finde specifikke eTRU'er. Du kan indtaste komplette eller delvise ord i søgefeltet. Det vil kun filtrere resultater, der har en nøjagtig match, ikke lignende ord.

Aktivdetaljer:

Batteridetaljer

Hurtigt forstå en aktivs batteristatus og sikre, at det drives optimalt. I sektionen Aktivdetaljer er den dedikerede fane Batteridetaljer nyttig til at få indsigt i daglige begivenheder, der påvirker batteriets sundhed, ydeevne og effektivitet.

• Øjebliksbillede af aktuel tilstand, da batteriet sidst rapporterede

• Turparathed - Hjælper dig med at forstå, om aktivet er i optimal tilstand for en tur

• SoC-niveau - Vises som en procentdel og kategoriseres som lav, normal eller høj

• Opladningsstatus - Oplader via net eller aksel, i brug eller inaktiv

• Batteritemperatur - Inkluderer minimum og maksimum rækker

• Udbalanceringsstatus - Lær om batteriudbalancering

• Batteriinformation - Inkluderer batteridetaljer, specifikationer, start af operationer og udløbsdato for garantien

• Visualisering af batteribegivenheder i løbet af de sidste 24 timer

• SoC-graf - Inkluderer let rødt område, der indikerer lav batteritærskel

• Batteribegivenheds søjlediagram - Inkluderer opladningsstatusser og brug og nogle eTRU-data

• Aktive notifikationer - Viser igangværende notifikationer fra de sidste 24 timer

Udvid batteriøjebliksbilledkortet for at se mere batteriinformation. Kortet vil forblive udvidet eller kollapset, mens du bruger LYNX Fleet.

Hold musen over diagrammerne for at se detaljer for hvert tidspunkt. Hvis der er data, hvor du placerer din mus, vil en værktøjstip vises.

Klik og træk på State of Charge linjediagrammet for at zoome ind på et kortere tidspunkt. Det område, du fremhæver og zoomer ind på, vil også opdatere tidsrammen for søjlediagrammet nedenfor. For at nulstille visningen, klik på "Zoom ud"-knappen i øverste højre hjørne af kortet.

Vis/skjul eller omarranger søjlediagramdata ved at klikke på vis/skjul bjælker-ikonet i øverste højre hjørne af Batteribegivenhedskortet ved siden af "Zoom"-knappen. Når modalen vises, hold musen over ethvert datapunkt for at afsløre øjeikonet og op/ned-pile. Brug øjeikonet til at vise eller skjule et datapunkt eller klik på pilene for at omarrangere data baseret på din præference.

Mere information: